Vriendinnenshoot

Fotoshoot
★★★★☆
4 5 1
Hele leuke ervaring met iemand die je goed verteld wat er gaat gebeuren en ook open staat voor ideeën van de andere kant af!

Fotoshoot

Fotoshoot
★★★★☆
4 5 1
Gezellige middag gehad en leuke foto's aan overgehouden! Fijne en toegankelijke fotograaf om mee samen te werken!

Samenwerking

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Frits levert top werk af indien je op zoek bent naar een kwalitatieve input voor je professioneel portfolio!

Stadsshoot

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Het begin was geen gewone start van een fotoshoot. Autopech, treinvertraging, file en ziekmelding. Maar het was ook geen gewone fotoshoot, we waren allebei echt geduldig tot de problemen samen opgelost waren. Daarna liep de rest van de dag weer vlekkeloos en gezellig.

Street Fashion Shoot

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
x

Top fotograaf!

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Het was super fijn samenwerken met Frits. Ik kon nog rustig de tijd nemen om mijn make-up te doen bij aankomst. Ondertussen kreeg ik thee en zelfs een lekker chocolaatje. De thema's hadden we al besproken. Hij liet nog een moodboard zien van de 'Boxing' shoot. Tijdens het shooten voelde ik me op mijn gemak en kreeg ik ruimte voor eigen inbreng. Uiteindelijk hebben we verschillende thema's geshoot. Van alle foto's mocht ik er zo'n 20 kiezen voor de nabewerking. Leuk om te zien hoe hij de foto's heeft bewerkt. Erg fijne fotograaf met wie je makkelijk een praatje kan maken en die professioneel blijft. Echt een aanrader!

Fotoshoot met Frits

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Heel warm verwelkomd, Frits was heel vriendelijk en hij heeft alles goed uitgelegd voor dat we gingen beginnen.Ik heb voor het eerst kunnen genieten van een fotoshoot sinds dat ik met modellen werk ben begonnen. Hij heeft mij op mijn gemak gesteld, want ik was heel nerveus. De uitkomst van de foto's zijn ook heel geweldig. Dank u wel voor deze beleving.

Shoot Lisa

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Bij aankomst gaf Frits ons onmiddellijk een zeer welkom gevoel. De shoot van onze dochter Lisa verliep vlekkeloos en was super. Lisa kreeg de juiste sturing van Frits waardoor de fotoshoot zeer relax en los verliep. Na ontvangst van de foto’s kan ik dan ook zeggen dat deze SCHITTEREND gelukt zijn. En dus ook de moeite waren om vanuit antwerpen naar Nederland te rijden. Wij gaan dan ook zeker in de toekomst nog eens beroep doen of de fotografische kunsten van Frits. Dank u voor de super leuke dag Anneke & Lisa

Studio shoot B&W

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Super leuk en fijn om met Frits samen te werken en met behulp van de moodboard ook nog daarbij creatief te kunnen zijn. Het plezier spat van de foto's! Kijk uit naar je nieuwe projecten.

Portait shoot B&W

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Ik heb bij Frits een TFP Photoshoot gedaan in het B/W concept. Na een prettige kennismaking konden we dank zij de goede voorbereiding snel van start. Frits wist me snel op mijn gemak te stellen. En omdat Frits daarnaast ook gebruik maakt van professionele apparatuur hebben we een mooi resultaat kunnen boeken.

Fotoshoot B&W

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Working with Frits was a great experience of all that I had. Besides Being excellent professional He is a excellent person and that makes him even more professional. He has very original creative ideas along with elegant style.

Home shoot

Fotoshoot
★★★★★
5 5 1
Hoi Frits, Bedankt voor de super leuke dag, de foto's zijn erg mooi en intiem geworden, we zijn er blij mee. until next time 🙂