LEES REVIEWS

LEES REVIEWS Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 32 reviews.
5 1

Fotoshoot

Fotoshoot
★★★★★
Gezellige en fijne fotograaf! Hele mooie foto’s
- Natascha

Couple shoot

Fotoshoot
★★★★★
Super leuke shoot gehad bij Frits! En de foto’s zijn erg mooi geworden. Lekker relaxte sfeer en er was zelfs een MUA aanwezig. Frits begeleid goed tijdens de shoot en houd het erg gezellig! Zeker aan te raden voor iedereen die met of zonder ervaring graag een fotoshoot zou willen gaan doen en ik zou zeker nog een keertje langs willen komen !
- Lilynn

First try

Fotoshoot
★★★★☆
Nice overall experience. Frits is easy to work with. He showed professionalism at all times and I enjoyed the shooting.
- Virginia

Mary Jane Photoshoot

Fotoshoot
★★★★★
Een leuke shoot gehad. Frits stelt je op je gemak. Zeker een aanrader om bij hem een photoshoot te doen.
- Mary Jane

Leuke shoot

Fotoshoot
★★★★★
“Hele leuke shoot gehad. Erg fijn om met Frits te werken. Heel erg op mijn gemak gesteld. Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar. Onwijs blij met de resultaten.
- Isabella Helena Offermann

Studio shoot

Fotoshoot
★★★★★
Was een super ervaring! erg vriendelijke man, stelde me goed op me gemak en kwamen hele mooie foto`s uit.
- Isa Gommers

Shoot

Fotoshoot
★★★★★
Hele aardige man en super leuke shoot gehad, nu voor de tweede keer en ik kom zeker terug
- Bonnie

Studio shoot

Fotoshoot
★★★★★
“Leuke fotograaf, Leuk om mee te werken en staat open voor ideeën van het model zelf en heeft zelf ook ideeën. In de toekomst zou ik weer met Frits willen werken!”
- Giuldar Max

Model

Fotoshoot
★★★★★
Het was een erg leuke ervaring om bij Frits voor de camera te staan. Het was erg gezellig en voelde heel ontspannen aan! Zeker aan te raden als fotograaf!
- Írisz

Studio shoot

Fotoshoot
★★★★★
Frits is very easy to work with:) He has various great ideas and talent in scene story telling. I learnt a lot from the shooting and conversations. It was a nice shooting with friendly and helpful guidance & tips. Also, the schedule and arrangements were very well-organised.
- Jeannette

1e fotoshoot

Fotoshoot
★★★★☆
Hele fijne ervaring gehad. Ik ben samen met mijn vader en broertje gegaan. Dat was helemaal geen probleem. Eerst een gesprekje gehad met Frits en daarna zijn we aan de slag gegaan. Ik kreeg de foto’s vrij snel opgestuurd en ze waren mooi geworden.
- Rhonda

Photoshoot

Fotoshoot
★★★★★
Thank you very much for a great organized photoshoot, good atmosphere, and amazing professional pictures! It was a pleasure to work with you!
- Zhanna

Leuke shoot

Fotoshoot
★★★★★
Leuke TFP shoot gedaan met Frits, ontspannen gezellige sfeer, eerst even een praatje gemaakt vervolgens de foto's gemaakt.
- Sander Boelen

Model

Fotoshoot
★★★★★
Het was echt heel prettig samenwerken met Frits. Hij zorgt ervoor dat je jezelf op je gemak voelt en dat de shoot lekker soepel verloopt. Hij staat daarnaast ook nog eens open voor ideeën en bespreekt alles met je.
- Sander

Mayra Photo Shoot

Fotoshoot
★★★★★
I liked the photo shoot, it was fun. I felt good. Frits is kind, respectful, polite. I learned a lot with him. I am satisfied with the photos we got and of course I would repeat.
- Mayra

Great Shoot!

Fotoshoot
★★★★★
Geweldige shoot gehad. Comfortabele setting en prettig contact met de fotograaf.
- Tamara Goldenberg

A great experience

Fotoshoot
★★★★★
I have done two shoots already and had a great experience both times with Frits, he was highly professional and very prepared and made sure I felt comfortable and enjoyed myself throughout the shoot.
- Azizeh Barakat

Super Ervaring

Fotoshoot
★★★★★
Voor mij allemaal nog onbekend terrein, Frits is heel geduldig en heeft goede creatieve ideeen. Stelt je al snel op je gemak, weet wat die doet en uiteindelijk super mooie foto’s kunnen schieten. Super tevreden mee, bedankt !
- Reinhardt

Super leuke shoot

Fotoshoot
★★★★★
Hele leuke shoot gehad met mijn vriend. Hele gezellige en relaxte sfeer. En al 1 foto ontvangen en daar al heel blij mee ! Al met al een hele leuke shoot !
- Kirstin

Goodmorning shoot

Fotoshoot
★★★★★
It was a pleasure to work with you on the good morning photoshoot.
- Veronika Radenkova

Vriendinnenshoot

Fotoshoot
★★★★☆
Hele leuke ervaring met iemand die je goed verteld wat er gaat gebeuren en ook open staat voor ideeën van de andere kant af!
- Bonnie

Fotoshoot

Fotoshoot
★★★★☆
Gezellige middag gehad en leuke foto's aan overgehouden! Fijne en toegankelijke fotograaf om mee samen te werken!
- Natasja

Samenwerking

Fotoshoot
★★★★★
Frits levert top werk af indien je op zoek bent naar een kwalitatieve input voor je professioneel portfolio!
- Christoph Cautaerts

Stadsshoot

Fotoshoot
★★★★★
Het begin was geen gewone start van een fotoshoot. Autopech, treinvertraging, file en ziekmelding. Maar het was ook geen gewone fotoshoot, we waren allebei echt geduldig tot de problemen samen opgelost waren. Daarna liep de rest van de dag weer vlekkeloos en gezellig.
- Jay

Street Fashion Shoot

Fotoshoot
★★★★★
Behoeft geen extra text, gewoon 5 sterren.
- daniele sulmona

Top fotograaf!

Fotoshoot
★★★★★
Het was super fijn samenwerken met Frits. Ik kon nog rustig de tijd nemen om mijn make-up te doen bij aankomst. Ondertussen kreeg ik thee en zelfs een lekker chocolaatje. De thema's hadden we al besproken. Hij liet nog een moodboard zien van de 'Boxing' shoot. Tijdens het shooten voelde ik me op mijn gemak en kreeg ik ruimte voor eigen inbreng. Uiteindelijk hebben we verschillende thema's geshoot. Van alle foto's mocht ik er zo'n 20 kiezen voor de nabewerking. Leuk om te zien hoe hij de foto's heeft bewerkt. Erg fijne fotograaf met wie je makkelijk een praatje kan maken en die professioneel blijft. Echt een aanrader!
- Sharon Parto

Fotoshoot met Frits

Fotoshoot
★★★★★
Heel warm verwelkomd, Frits was heel vriendelijk en hij heeft alles goed uitgelegd voor dat we gingen beginnen.Ik heb voor het eerst kunnen genieten van een fotoshoot sinds dat ik met modellen werk ben begonnen. Hij heeft mij op mijn gemak gesteld, want ik was heel nerveus. De uitkomst van de foto's zijn ook heel geweldig. Dank u wel voor deze beleving.
- Sandra Sarkodie

Shoot Lisa

Fotoshoot
★★★★★
Bij aankomst gaf Frits ons onmiddellijk een zeer welkom gevoel. De shoot van onze dochter Lisa verliep vlekkeloos en was super. Lisa kreeg de juiste sturing van Frits waardoor de fotoshoot zeer relax en los verliep. Na ontvangst van de foto’s kan ik dan ook zeggen dat deze SCHITTEREND gelukt zijn. En dus ook de moeite waren om vanuit antwerpen naar Nederland te rijden. Wij gaan dan ook zeker in de toekomst nog eens beroep doen of de fotografische kunsten van Frits. Dank u voor de super leuke dag Anneke & Lisa
- Anneke en lisa

Studio shoot B&W

Fotoshoot
★★★★★
Super leuk en fijn om met Frits samen te werken en met behulp van de moodboard ook nog daarbij creatief te kunnen zijn. Het plezier spat van de foto's! Kijk uit naar je nieuwe projecten.
- Keevah

Portait shoot B&W

Fotoshoot
★★★★★
Ik heb bij Frits een TFP Photoshoot gedaan in het B/W concept. Na een prettige kennismaking konden we dank zij de goede voorbereiding snel van start. Frits wist me snel op mijn gemak te stellen. En omdat Frits daarnaast ook gebruik maakt van professionele apparatuur hebben we een mooi resultaat kunnen boeken.
- Sander

Fotoshoot B&W

Fotoshoot
★★★★★
Working with Frits was a great experience of all that I had. Besides Being excellent professional He is a excellent person and that makes him even more professional. He has very original creative ideas along with elegant style.
- Nayke

Home shoot

Fotoshoot
★★★★★
Hoi Frits, Bedankt voor de super leuke middag, onze foto's zijn erg mooi geworden, we zijn er blij mee. until next time 🙂
- Merel & Jeffery
Dutch NL English EN French FR German DE
error: Inhoud is beschermd !!