LEES REVIEWS

Good vibes!

Rated 5,0 out of 5
14 november 2023

Frits is een hele leuke man met een warme uitstraling die je gelijk thuis laat voelen. Legde goed uit wat we zouden doen en liet mij de ruimtes zien waar wij gebruik van gingen maken. Ik kreeg hele goede vibes bij hem en mocht ook mijn eigen muziek opzetten om in de stemming te komen. Frits gaf hele goede tips qua poses en meer. Mijn foto’s zijn prachtig en ik kijk er naar uit om weer samen te werken met hem.

Jochabed Donyinah

Super leuke fotoshoot gehad!

Rated 5,0 out of 5
14 november 2023

Het was een super leuke dag! Frits zorgde voor een ontspannen sfeer wat ook terug te zien is op de foto’s! Ik ben super blij met het resultaat. Bedankt!

Elitsa

Oog voor Perfectie ,Fotografische Magie.

Rated 5,0 out of 5
14 november 2023

Ik had het genoegen om met deze fotograaf samen te werken en ik ben meer dan tevreden met het resultaat. De foto’s zijn werkelijk prachtig en overstijgen mijn verwachtingen. De fotograaf heeft een ongelooflijke gave om de ware essentie van het moment vast te leggen en de schoonheid van mensen naar voren te brengen. Ik beveel deze fotograaf ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar professionele en betoverende foto’s. Bedankt voor de geweldige ervaring!

Hamest Arslan

Shoot van mijn tienerdochter

Rated 5,0 out of 5
7 augustus 2023

Wij hebben een gezellige ontspannen middag gehad, waardoor mijn dochter lekker als zichzelf op de foto stond. Ze vond het echt leuk om te doen!

Frits nam alle tijd en kwam met leuke props voor de afwisseling.

Heel tevreden!

Albertine

Great experience

Rated 5,0 out of 5
5 augustus 2023

I had a lot of fun on the photoshoot with Frits. He is really kind and funny guy with good vibe.

I get a lot of help from his side to feel comfortable and more confident.

Beata

Translate »
error: Inhoud is beschermd !! Uw IP adres is opgeslagen.