TFP PROJECT

NUDE 18+

bnw tattoo project

Geschiedenis van tatoeages

Tatoeëren is al lang een manier van ceremoniële riten en gebruiken in de meeste culturen over de hele wereld. Van het in-snijdings-proces van Afrika tot de inktende griffioenen en monsters van de Kelten die later op hun lijken werden gevonden, tatoeages worden gedragen om speciale gebeurtenissen te markeren, om eer of respect te tonen, en zelfs om lichaam tot lichaam te verenigen met asresten die later onder de huid worden geïnkt .

Tatoeages vertellen een verhaal en kunnen in elke taal worden geschreven. Van symbolen die culturele afbeeldingen weergeven tot woorden en lettertypeontwerpen, als je het durft te dromen, kan een tatoeëerder het waarschijnlijk maken en je verhaal vertellen op een levend canvas.

Om het leven, keuzes te vieren en om hulde te brengen en te gedenken aan het doel en de metgezellen van het leven, hebben tatoeages het kunstige vermogen om boekdelen te spreken. Veel mensen kiezen ervoor om degenen van wie ze houden te herinneren en tradities en levensgebeurtenissen te eren met een tatoeage. Zoals het gezegde luidt, een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Source (www.liveabout.com/what-is-a-tattoo)

Met het TFP Tattoo-project wil ik de Tattoos onthullen en de verhalen achter de mannen en vrouwen van alle leeftijden, rassen en sociaaleconomische achtergronden die een deel van hun lichaam als canvas hebben gebruikt.

Een tatoeage transformeert de persoon die zich eraan verbindt. Het maakt voor altijd deel uit van hen en hun verhaal.

Laat mij de foto's maken en jij schrijft het verhaal. Ik zal deze samen op mijn website publiceren en er indien mogelijk een boek van maken.

Translate »
error: Inhoud is beschermd !! Uw IP adres is opgeslagen.