TFP shoot

WEB# 1-93
WEB# 1-51
WEB# 1-100

TFP shoot voor modellen, portfolio uitbreiding.

Voor modellen bied ik de mogelijkheid van een TFP-shoot, mits we het eens kunnen worden over een thema en het een uitbreiding is van mijn, en jouw portfolio.

Wat is TFP?

TFP staat voor Time For Print, een term uit de analoge tijd. Tegenwoordig worden er geen prints meer gegeven, maar digitale bestanden, die vaak per Wetransfer worden gestuurd. TFP houdt in dat alle deelnemende partijen hun tijd, materiaal en expertise in de shoot steken en foto’s in ruil krijgen voor hun portfolio. Behalve voor portfolio opbouw, wordt de TFP-shoot ook door mij gebruikt als ik iets willen uitproberen of testen of als ik een bepaalde shoot gewoon leuk vinden om te doen (vrij werk).

Dit  alles volgens een TFP contract. Deze kun je downloaden op deze site.

Iemand meenemen?
Je mag zeker iemand meenemen op de voorbespreking. Brengt iemand je weg voor de shoot, dan kan hij of zij niet aanwezig zijn tijdens de sessie. Dit is puur werkethiek gerelateerd, en om te  voorkomen dat er mogelijke afleiding ontstaat voor jou en mij: we moeten een verbinding creëren - fotograaf en model - en als er andere mensen op de set zijn, zou dat worden verstoord.

Translate »
error: Inhoud is beschermd !! Uw IP adres is opgeslagen.