In het TFP contract benoemen wij een aantal poseer-categorieën waarvan  we hierbij een breedere uitleg geven.

Poseercategorie betekent het volgende: 

  1. Portret / mode: Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model geheel gekleed staat afgebeeld, daaronder niet begrepen lingerie en badkleding.
  2. Lingerie / Badmode: Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model geheel in badkleding of lingerie staat afgebeeld.
  3. Topless: Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model staat afgebeeld, met de tepels geheel of gedeeltelijk zichtbaar afgebeeld op de foto, terwijl de schaamstreek echter niet zichtbaar is afgebeeld op de foto.
  4. Bedekt naakt: Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model staat afgebeeld, met de tepels geheel of gedeeltelijk zichtbaar afgebeeld op de foto, terwijl de schaamstreek geheel noch gedeeltelijk zichtbaar is op de foto.
  5. Naakt: Hieronder wordt verstaan foto’s waarop het model geheel of gedeeltelijk ongekleed staat afgebeeld. De tepels en/of geslachtsdelen zijn zichtbaar afgebeeld op de foto.
  6. Glamour/boudoir: Hieronder wordt verstaan in een diva stijl van het model. Poses als dominante vamp, verleidelijke diva of filmster met de tepels niet of geheel of gedeeltelijk zichtbaar afgebeeld op de foto, terwijl de schaamstreek niet danwel gedeeltelijk zichtbaar is op de foto.
Translate »
error: Inhoud is beschermd !! Uw IP adres is opgeslagen.